Zapytanie ofertowe nr 2021/05 z dnia 14.12.2021 roku.

Dostawa żywności do stołówki ZSŁ w roku 2022

Kategoria: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodatkowe kody CPV: 151111000-9; 15112000-6; 15113000-3; 15114000-0; 1513000-8.

Termin składania ofert : do dnia 23.12.2021 r. do godz. 14:00
Termin rozstrzygnięcia: do dnia 31.12.2021 r. do godz. 14:00
Zastrzegamy sobie możliwość wyboru również w wypadku otrzymania jednej oferty.
Miejsce składania ofert drogą elektroniczną: rdulowski@tl.krakow.pl (preferowany);
Miejsce składania ofert: Sekretariat internatu ZSŁ – ul. A.Nowaczyńskiego 2, 30 - 336 Kraków.
Osoba do kontaktu ze strony ZSŁ – Urszula Nowak
Telefon : 12 266 29 27 w.49 , E-mail: rdulowski@tl.krakow.pl

Treść ogłoszenia:

Zespół Szkół Łączności w Krakowie ogłasza postępowanie ofertowe na zakup mięsa i wędlin do stołówki szkolnej na rok 2022.

Oferty powinny zawierać spis towarów mieszczących się w podanych kategoriach wraz z cenami jednostkowymi brutto.
Warunkiem koniecznym jest możliwość dostaw w godz. 6:00 – 10:00.

WYNIK OGŁOSZENIA

WYNIK DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR 2021/05

Zgodnie z Zarządzeniem nr 6/2021 Dyrektora Zespołu Szkół Łączności w Krakowie z dnia 26 lutego 2021 r. w sprawie: wprowadzenia do stosowania Regulaminu udzielania zamówień publicznych a ZSŁ oraz § 7 pkt. 19–23 w/w Regulaminu komisja na posiedzeniu w dniu 29.12.2021r. po zapoznaniu się z ofertami wybrała następujących dostawców:

Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (2021/05):
1. Zakład Masarski SZUBRYT, ul. Węgrzynek 50, 33-395 Chełmiec;
2. Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego TAURUS, ul. Legionów 58, 39-220 Pilzno.


Przy wyborze dostawców Komisja kierowała się przede wszystkim:

1. Zgodnością oferty z zapotrzebowaniem (20%);
2. Ceną (60%);
3. Terminowością dostaw (20%);

Komisja zastrzega sobie prawo zrezygnowania z wybranego dostawcy w przypadku niewywiązywania się z powyższych kryteriów.